XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://winpoin.com/progress-report-reboot-kaos-windows-insider-demi-mempertahankan-kualitas/60%Monthly2015-11-26 10:07
https://winpoin.com/bisakah-ganti-dari-windows-10-32-bit-ke-windows-10-64-bit/60%Monthly2015-10-30 06:39
https://winpoin.com/ternyata-sesuatu-yang-baru-dan-belum-pernah-dilakukan-di-build-sebelumnya-adalah/60%Monthly2015-10-30 02:05
https://winpoin.com/windows-10-insider-build-10576-dirilis-ini-fitur-baru-dan-bugs-didalamnya/60%Monthly2015-10-30 01:35
https://winpoin.com/windows-10-mobile-build-10581-sudah-dirilis-inilah-hal-baru-beserta-bugs-didalamnya/60%Monthly2015-10-29 23:58
https://winpoin.com/bagaimana-mencari-judul-lagu-atau-musik-dari-smartphone-pc-atau-tablet/60%Monthly2015-10-29 14:59
https://winpoin.com/outlook-untuk-android-ios-diupdate-agar-lebih-keren-lagi/60%Monthly2015-10-29 06:37
https://winpoin.com/windows-10-mobile-build-terbaru-dilengkapi-sesuatu-yang-belum-pernah-ada-di-build-sebelumnya/60%Monthly2015-10-29 04:59
https://winpoin.com/microsoft-smart-arrow-launcher-sudah-bisa-kamu-download-di-google-play/60%Monthly2015-10-29 04:55
https://winpoin.com/cara-mudah-memastikan-keaslian-file-iso-windows-dan-file-digital-lainnya/60%Monthly2015-10-28 09:33
https://winpoin.com/seperti-inilah-metode-baru-aktivasi-windows-10-yang-berbeda-dari-windows-versi-sebelumnya/60%Monthly2015-10-28 06:57
https://winpoin.com/magicstick-wave-dual-windows-10-android-mini-pc-berspesifikasi-gahar/60%Monthly2015-10-28 05:42
https://winpoin.com/masih-butuh-1-2-hari-lagi-sebelum-build-baru-windows-10-mobile-dirilis/60%Monthly2015-10-28 04:47
https://winpoin.com/microsoft-office-versi-berapa-yang-kamu-gunakan-saat-ini-polling/60%Monthly2015-10-27 15:00
https://winpoin.com/seperti-inilah-mewahnya-microsoft-flagship-store-pertama-di-dunia-bukan-toko-biasa/60%Monthly2015-10-27 08:37
https://winpoin.com/presiden-jokowi-batal-ketemu-bos-microsoft-untuk-mengurusi-bencana-asap/60%Monthly2015-10-27 07:09
https://winpoin.com/inilah-prototype-baterai-generasi-baru-temuan-samsung-yang-tipis-dan-bisa-ditekuk-lentur/60%Monthly2015-10-27 05:15
https://winpoin.com/infocus-kangaroo-mini-pc-windows-10-seharga-1-4-jutaan-yang-bisa-kamu-kantongin-kemana-aja/60%Monthly2015-10-27 03:31
https://winpoin.com/apple-segera-merilis-apple-music-untuk-android-mengikuti-gaya-bisnis-microsoft/60%Monthly2015-10-27 00:55
https://winpoin.com/presiden-jokowi-bertemu-bos-microsoft-satya-nadella-untuk-pemberian-office-365-gratis-ke-47-juta-pelajar-indonesia/60%Monthly2015-10-26 14:18
https://winpoin.com/build-baru-windows-10-mobile-segera-dirilis-lagi-awal-minggu-ini/60%Monthly2015-10-26 10:57
https://winpoin.com/android-bisa-memanggil-cortana-dengan-hey-cortana/60%Monthly2015-10-26 07:03
https://winpoin.com/inilah-bocoran-render-saana-alias-lumia-650/60%Monthly2015-10-23 14:35
https://winpoin.com/here-bakal-tidak-ada-lagi-di-windows-phone-dan-hanya-tersedia-untuk-android-ios-saja/60%Monthly2015-10-25 23:39
https://winpoin.com/apa-itu-laptop-2-in-1-dan-apa-bedanya-hybrid-vs-convertible/60%Monthly2015-10-23 09:04
https://winpoin.com/gps-navigator-recorder-apps-wajib-bagi-kamu-yang-gak-pengen-nyasar-mantab-untuk-menemani-here-drive/60%Monthly2015-10-23 10:54
https://winpoin.com/5-ebook-premium-senilai-total-889-ribu-rupiah-yang-bisa-kamu-dapatkan-gratis-hari-ini/60%Monthly2015-10-22 08:50
https://winpoin.com/share-experience-menggunakan-windows-10-mobile-build-10572-di-lumia-jatuh-cinta-lagi/60%Monthly2015-10-25 23:39
https://winpoin.com/bahasa-santai-atau-serius-mana-yang-kamu-suka-polling/60%Monthly2015-10-21 09:23
https://winpoin.com/inilah-fitur-baru-dan-perbaikan-di-windows-10-mobile-build-10572/60%Monthly2015-10-21 04:09
https://winpoin.com/windows-10-mobile-build-10572-dirilis-dan-ini-cara-menginstallnya/60%Monthly2015-10-21 01:41
https://winpoin.com/4-hal-seputar-windows-device-recovery-tool-yang-jarang-diketahui-pengguna-windows-phone/60%Monthly2015-10-25 23:39
https://winpoin.com/cara-recovery-lumia-windows-phone-dengan-windows-device-recovery-tool-wdrt/60%Monthly2015-10-20 10:34
https://winpoin.com/alcatel-segera-merilis-onetouch-fierce-xl-versi-windows-10-mobile-dan-inilah-spesifikasinya/60%Monthly2015-10-20 08:14
https://winpoin.com/video-seperti-inilah-daleman-lumia-950-dan-950-xl-ketika-dibongkar-dan-cara-membongkarnya/60%Monthly2015-10-20 02:34
https://winpoin.com/file-iso-windows-10-build-10568-bocor-ke-publik-dan-seperti-inilah-tampilannya/60%Monthly2015-10-20 01:58
https://winpoin.com/tidak-lama-lagi-kamu-bisa-menjalankan-windows-10-didalam-windows-10-dan-didalamnya-lagi/60%Monthly2015-10-25 23:40
https://winpoin.com/microsoft-merilis-official-iso-dari-windows-10-build-10565/60%Monthly2015-10-16 06:02
https://winpoin.com/microsoft-menunjukan-inovasi-kamera-dari-lumia-950-dan-lumia-950-xl/60%Monthly2015-10-16 05:34
https://winpoin.com/tidak-lama-lagi-hp-bakal-merilis-laptop-dengan-layar-anti-intip-buat-kamu-yang-tidak-suka-diintip/60%Monthly2015-10-25 23:40
https://winpoin.com/inilah-permasalahan-dan-bug-yang-diperbaiki-di-windows-10-mobile-build-10549/60%Monthly2015-10-15 11:36
https://winpoin.com/hai-insider-windows-10-mobile-build-10549-sudah-dirilis-ayo-update/60%Monthly2015-10-15 10:29
https://winpoin.com/inilah-perbandingan-hasil-foto-lumia-1520-dan-lumia-950-xl-lowlight-mode/60%Monthly2015-10-15 09:28
https://winpoin.com/ebook-premium-gratis/60%Monthly2015-11-04 23:56
https://winpoin.com/5-fitur-yang-kalo-ada-bakal-membuat-lumia-950-xl-makin-keren-lagi/60%Monthly2015-10-14 03:53
https://winpoin.com/update-vlc-v1-8-3-penambahan-fitur-stretch-zoom-saat-memutar-video/60%Monthly2015-10-14 02:39
https://winpoin.com/beda-dengan-lumia-acer-jade-primo-langsung-sepaket-dengan-continuum-dock-keyboard-mouse/60%Monthly2015-10-14 02:21
https://winpoin.com/update-here-drive-v4-5-perbaikan-bugs-sign-in-dan-sinkronisasi/60%Monthly2015-10-14 01:43
https://winpoin.com/celana-dalem-cerdas-ini-bisa-ngasih-tahu-kamu-kapan-saatnya-pipis-pupup/60%Monthly2015-10-25 23:40
https://winpoin.com/hidepoin-tools-wajib-buat-yang-suka-nyimpen-ifykwim/60%Monthly2015-10-13 11:28
https://winpoin.com/bahkan-pepsi-pun-ikutan-merilis-smartphone-dan-inilah-penampakannya/60%Monthly2015-10-13 11:31
https://winpoin.com/apa-saja-masalah-yang-sudah-diperbaiki-di-windows-10-build-10565/60%Monthly2015-10-13 08:08
https://winpoin.com/windows-10-insider-preview-build-10565-sudah-dirilis/60%Monthly2015-10-13 07:00
https://winpoin.com/inilah-variasi-processor-dan-gpu-dari-surface-pro-4-dan-surface-book/60%Monthly2015-10-13 05:13
https://winpoin.com/4-tips-untuk-memperbaiki-disk-usage-100-pada-windows/60%Monthly2015-10-12 10:21
https://winpoin.com/6-tools-untuk-menyimpan-artikel-menarik-yang-kamu-temukan-di-web-dan-membacanya-di-lain-waktu/60%Monthly2015-10-12 10:33
https://winpoin.com/cara-membuat-filefolder-super-hidden-di-windows/60%Monthly2015-10-12 08:01
https://winpoin.com/control-panel-sepertinya-bakal-diilangin-total-dari-windows-10/60%Monthly2015-10-12 06:00
https://winpoin.com/sepenggal-kisah-techdays-indonesia-2015-di-balai-kartini/60%Monthly2015-10-14 08:02
https://winpoin.com/inilah-asus-gx700-laptop-gaming-pertama-dengan-water-cooling-dan-bagaimana-cara-kerjanya/60%Monthly2015-10-12 04:28
https://winpoin.com/display-dock-continuum-lumia-950-950-xl-seharga-1-4-jutaan-belum-termasuk-pajak/60%Monthly2015-10-12 02:26
https://winpoin.com/update-1-pre-order-kaos-windows-insider-sudah-ditutup/60%Monthly2015-10-11 08:05
https://winpoin.com/cara-merekam-layar-monitor-screencast-dan-menyimpannya-sebagai-animasi-gif/60%Monthly2015-10-11 06:35
https://winpoin.com/cara-ngeblok-teks-di-windows-yang-jarang-disadari-orang/60%Monthly2015-10-11 04:52
https://winpoin.com/wow-desain-lumia-950-dan-950-xl-disukai-mayoritas-pengguna-windows-phone/60%Monthly2015-10-11 03:32
https://winpoin.com/android-jadi-pilihan-utama-pengguna-windows-phone-jika-migrasi-os/60%Monthly2015-10-11 02:56
https://winpoin.com/pre-order-tunjukkan-identitasmu-dengan-memakai-kaos-eksklusif-windows-insider-ini-terbatas/60%Monthly2015-12-03 10:13
https://winpoin.com/build-baru-windows-10-mobile-tertunda-karena-banyaknya-crash/60%Monthly2015-10-09 10:36
https://winpoin.com/bagaimana-winpoin-bisa-lebih-bermanfaat-buat-kamu-tanya/60%Monthly2015-10-09 10:10
https://winpoin.com/nih-iklan-suface-book-si-ultimate-laptop-dari-microsoft/60%Monthly2015-10-09 10:18
https://winpoin.com/di-windows-10-microsoft-menggantikan-device-hub-dengan-gadget/60%Monthly2015-10-09 10:15
https://winpoin.com/brace-yourself-sebentar-lagi-kamu-bisa-menginstall-software-windows-di-android/60%Monthly2015-10-09 08:40
https://winpoin.com/laptop-ala-surface-pro-terus-bermunculan-kini-muncul-hp-spectre-x2/60%Monthly2015-10-09 08:19
https://winpoin.com/hei-gamers-star-wars-battlefront-beta-udah-bisa-kamu-mainkan-for-free/60%Monthly2015-10-09 05:17
https://winpoin.com/hands-on-microsoft-lumia-950/60%Monthly2015-10-09 06:57
https://winpoin.com/kelebihan-lumia-950-dan-950xl-yang-seharusnya-dipresentasikan-pada-acara-windows10device/60%Monthly2015-10-08 23:29
https://winpoin.com/wow-lumia-950-jadi-trending-topic-di-twitter-indonesia/60%Monthly2015-10-08 10:31
https://winpoin.com/update-6tag-v5-8-kini-support-upload-gambar-169/60%Monthly2015-10-08 09:25
https://winpoin.com/lumia-950-sudah-muncul-di-halaman-official-lumia-indonesia/60%Monthly2015-10-08 09:06
https://winpoin.com/tebak-tebakan-apakah-surface-book-dan-surface-pro-4-bakal-masuk-ke-indonesia/60%Monthly2015-10-08 04:23
https://winpoin.com/kecintaan-kamu-menjadi-obsesi-baru-microsoft-bukan-keuntungan-dan-pendapatan/60%Monthly2015-10-08 03:01
https://winpoin.com/inilah-tujuan-utama-microsoft-di-era-satya-nadella-yang-sebaiknya-kamu-ketahui/60%Monthly2015-10-08 02:35
https://winpoin.com/inilah-spesifikasi-dan-harga-lumia-950-xl/60%Monthly2015-10-07 06:43
https://winpoin.com/windows-10-mobile-final-dirilis-desember-inilah-syarat-supaya-kamu-bisa-update-duh/60%Monthly2015-10-07 04:59
https://winpoin.com/5-ebook-programming-yang-bisa-kamu-download-gratis-hari-ini-untuk-bikin-web-yang-keren/60%Monthly2015-10-07 02:57
https://winpoin.com/perkenalkan-surface-book-laptop-powerful-buatan-microsoft-seharga-22-39-jutaan-desain-spesifikasi-harga/60%Monthly2015-10-06 17:26
https://winpoin.com/inilah-penampakan-asli-dari-spesifikasi-dan-harga-lumia-950/60%Monthly2015-10-07 02:47
https://winpoin.com/apa-yang-bisa-kamu-harapkan-dari-event-microsoft-malam-ini-dan-bagaimana-cara-melihatnya-secara-live/60%Monthly2015-10-06 13:35
https://winpoin.com/bugs-ganti-dp-bbm-sudah-diperbaiki-di-windows-10-mobile-build-selanjutnya/60%Monthly2015-10-06 12:08
https://winpoin.com/aplikasi-gps-monitor-webcam-untuk-windows-phone-diupdate-ada-banyak-fitur-baru/60%Monthly2015-10-05 10:52
https://winpoin.com/cara-membuka-emoticon-di-windows-10/60%Monthly2015-10-05 09:17
https://winpoin.com/jangan-telat-cuman-500-peserta-pertama-aja-yang-dapet-voucher-makan-gratis-di-techdays-selebihnya-beli/60%Monthly2015-10-05 08:13
https://winpoin.com/gila-hasil-rekaman-iphone-6s-mampu-mengalahkan-nikon-dsrl-pro/60%Monthly2015-10-05 07:14
https://winpoin.com/apple-sengaja-mencibir-windows-mengubah-logo-windows-dengan-jendela-rumah-biasa/60%Monthly2015-10-05 05:52
https://winpoin.com/windows-10-mobile-build-10559-fast-ring-sedang-diuji-microsoft/60%Monthly2015-10-05 04:32
https://winpoin.com/windows-10-build-10558-telah-bocor-ada-yang-baru-apps-messaging-dan-skype-video/60%Monthly2015-10-05 03:49
https://winpoin.com/inilah-5-orang-pemenang-yang-berkesempatan-hadir-ke-preview-session-microsoft-techdays/60%Monthly2015-10-06 16:00
https://winpoin.com/wow-asus-ikut-membundling-aplikasi-microsoft-untuk-device-android-barunya/60%Monthly2015-10-04 08:46
https://winpoin.com/microsoft-membeli-havok-engine-3d-game-paling-fenomenal/60%Monthly2015-10-04 07:46
https://winpoin.com/berapa-banyak-hardisk-flashdisk-dvd-atau-disket-yang-diperlukan-untuk-menyimpan-seluruh-internet/60%Monthly2015-10-03 06:49
https://winpoin.com/semakin-jelas-inilah-foto-penampakan-flagship-lumia-950-dan-950-xl/60%Monthly2015-10-03 02:58
https://winpoin.com/cari-tahu-spesifikasi-lumia-950-vs-lumia-950-xl-vs-nexus-5x-vs-nexus-6p/60%Monthly2015-10-02 10:22
https://winpoin.com/penerus-dell-xps-13-salah-satu-ultrabook-terbaik-saat-ini-telah-bocor/60%Monthly2015-10-02 09:44
https://winpoin.com/di-rusia-lumia-950-dan-lumia-950-xl-sudah-bisa-dibeli-secara-pre-order/60%Monthly2015-10-02 08:51
https://winpoin.com/desain-flagship-lumia-950-dan-950-xl-suka-atau-tidak-polling/60%Monthly2015-10-02 06:27
https://winpoin.com/desain-lumia-550-muncul-lagi-ke-publik-kini-lebih-jelas/60%Monthly2015-10-02 05:30
https://winpoin.com/muncul-lagi-bocoran-desain-lumia-950-dengan-wallpaper-khas-windows-10-didalamnya/60%Monthly2015-10-02 04:26
https://winpoin.com/siapa-dibelakang-cortana-si-virtual-assistant-yang-mengagumkan/60%Monthly2015-10-01 13:36
https://winpoin.com/screenshot-windows-10-build-10551-telah-bocor/60%Monthly2015-10-01 08:08
https://winpoin.com/google-pixel-c-vs-microsoft-surface-3-siapakah-pemenangnya/60%Monthly2015-10-01 07:38
https://winpoin.com/cara-membuat-online-form-untuk-keperluan-apa-saja-dengan-excel-online/60%Monthly2015-10-01 06:05