XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://winpoin.com/microsoft-merilis-dynamics-crm-2016-ke-seluruh-dunia-termasuk-indonesia/60%Monthly2015-11-30 23:51
https://winpoin.com/samsung-mulai-memproduksi-128-gb-ddr4-memory-berkecepatan-tinggi/60%Monthly2015-11-30 23:33
https://winpoin.com/cara-mendapatkan-ekstra-20gb-setelah-update-mayor-windows-10/60%Monthly2015-11-30 13:29
https://winpoin.com/cara-pin-website-favorit-kamu-ke-start-menu-windows-10/60%Monthly2015-11-30 11:42
https://winpoin.com/game-populer-di-android-ios-ibasket-hadir-ke-windows-10-dan-windows-10-mobile/60%Monthly2015-11-30 05:31
https://winpoin.com/3-software-terbaik-untuk-membuat-virtual-machine-di-windows/60%Monthly2015-11-30 02:47
https://winpoin.com/jepang-mulai-mempersiapkan-jaringan-5g-berkecepatan-hingga-11gbps/60%Monthly2015-11-29 14:53
https://winpoin.com/siapa-bilang-lumia-tidak-bisa-dioprek-seperti-inilah-ketika-windows-rt-dijalankan-di-lumia-520/60%Monthly2015-11-29 13:32
https://winpoin.com/kebutuhan-spesifikasi-minimum-untuk-bisa-menjalankan-vmware-dengan-lancar/60%Monthly2015-11-28 15:55
https://winpoin.com/money-lover-aplikasi-pengatur-keuangan-pribadi-bikin-hemat/60%Monthly2015-11-28 15:38
https://winpoin.com/sesuai-rencana-microsoft-akhirnya-mematikan-lumia-beamer-untuk-windows-phone-dan-aplikasi-lainnya-mengantri/60%Monthly2015-11-28 08:44
https://winpoin.com/gak-puas-dengan-3-kolom-tiles-di-start-menu-windows-10-tambahin-aja/60%Monthly2015-11-28 08:11
https://winpoin.com/cara-menghilangkan-wallpaper-windows-di-login-screen-windows-10/60%Monthly2015-11-28 07:09
https://winpoin.com/lenovo-bekerjasama-dengan-razer-untuk-merilis-pc-gaming-windows-10-garang/60%Monthly2015-11-28 04:55
https://winpoin.com/microsoft-menghentikan-support-untuk-internet-explorer-jadul/60%Monthly2015-11-28 04:15
https://winpoin.com/windows-otomatis-membasmi-edellroot-yang-berbahaya-di-laptop-dell/60%Monthly2015-11-28 03:41
https://winpoin.com/cortana-untuk-iphone-sudah-tersedia-bagi-beta-tester/60%Monthly2015-11-28 02:56
https://winpoin.com/microsoft-dan-sequence-ciptakan-gelang-keren-dengan-nfc/60%Monthly2015-11-28 01:50
https://winpoin.com/panduan-lengkap-vmware-dari-pemula-hingga-mahir/60%Monthly2016-02-25 09:57
https://winpoin.com/wah-sony-bakal-membawa-remote-play-ps4-official-untuk-windows-dan-mac/60%Monthly2015-11-27 15:02
https://winpoin.com/apa-itu-vmware-apa-kegunaannya-dan-bagaimana-cara-kerjanya/60%Monthly2015-11-28 03:12
https://winpoin.com/freetel-katana-01-smartphone-windows-10-mobile-dari-jepang/60%Monthly2015-11-27 12:47
https://winpoin.com/adduplex-lumia-520-masih-paling-populer-di-dunia/60%Monthly2015-11-28 03:19
https://winpoin.com/yamada-denki-segera-merilis-windows-10-mobile-tertipis-di-dunia-bernama-every-phone/60%Monthly2015-11-27 03:40
https://winpoin.com/market-share-windows-10-terus-naik-sedangkan-versi-windows-lainnya-terus-turun/60%Monthly2015-11-27 02:56
https://winpoin.com/dengan-tool-ini-kamu-bisa-membuat-custom-rom-windows-phone-dan-mendapatkan-akses-root/60%Monthly2015-11-27 02:11
https://winpoin.com/nokia-c1-android-vs-nokia-c1-windows-10-mobile-pilih-mana-polling/60%Monthly2015-11-26 08:18
https://winpoin.com/inilah-nokia-c1-the-next-smartphone-nokia-dengan-pilihan-os-android-windows-10-mobile/60%Monthly2015-11-26 07:47
https://winpoin.com/lebih-dalam-mengenal-remix-os-android-versi-pc-dengan-rasa-windows/60%Monthly2015-11-26 06:59
https://winpoin.com/dengan-unofficial-remote-play-ini-kamu-bisa-memainkan-playstation-4-di-windows-pc/60%Monthly2015-11-26 03:58
https://winpoin.com/cara-membasmi-edellroot-yang-rawan-hack-dan-eksploit-di-laptop-dell/60%Monthly2015-11-26 02:12
https://winpoin.com/ada-aplikasi-google-play-music-untuk-windows-desktop-meskipun-bukan-buatan-google/60%Monthly2015-11-26 00:42
https://winpoin.com/microsoft-merilis-nokia-230-dan-230-dual-sim-simple-tapi-elegan/60%Monthly2015-11-25 14:49
https://winpoin.com/hot-microsoft-ingin-kamu-mendesain-sendiri-smartphone-lumia-impian-kamu/60%Monthly2015-11-25 08:31
https://winpoin.com/strategy-analytics-market-share-tablet-windows-10-bakal-berlipat-ganda-di-tahun-2019/60%Monthly2015-11-25 07:49
https://winpoin.com/xiaomi-merilis-tablet-mipad-2-dengan-pilihan-os-windows-10-atau-android-pilih-mana/60%Monthly2015-11-25 05:07
https://winpoin.com/gartner-windows-10-bakal-menjadi-os-paling-banyak-diinstall-di-dunia-mengalahkan-rekor-windows-xp-dan-7/60%Monthly2015-11-25 04:35
https://winpoin.com/update-kb3120677-dirilis-untuk-mengatasi-permasalahan-privasi-di-windows-10-november-update/60%Monthly2015-11-25 01:00
https://winpoin.com/microsoft-mengembalikan-file-iso-windows-10-november-update-ke-media-creation-tool-dan-menjelaskan-alasannya/60%Monthly2015-11-25 00:41
https://winpoin.com/gara-gara-root-certificate-yang-lemah-laptop-dell-rawan-kena-hack-dan-eksploit/60%Monthly2015-11-24 08:56
https://winpoin.com/dapetin-meme-generator-suite-pro-untuk-windows-phone-gratis-terbatas/60%Monthly2015-11-23 23:41
https://winpoin.com/microsoft-merilis-office-delve-untuk-android-ios/60%Monthly2015-11-23 14:24
https://winpoin.com/ada-yang-keren-di-address-bar-file-explorer-windows-10/60%Monthly2015-11-23 11:17
https://winpoin.com/file-iso-windows-10-november-update-ditarik-karena-menyebabkan-enkripsi-bitlocker-error/60%Monthly2015-11-23 11:06
https://winpoin.com/cara-mematikan-suara-browser-per-tab-di-chrome-dan-firefox/60%Monthly2015-11-23 11:18
https://winpoin.com/microsoft-bakal-merilis-windows-10-redstone-insider-build-sebelum-akhir-tahun-2015/60%Monthly2015-11-23 13:42
https://winpoin.com/awas-trojan-dyreza-kini-menjadikan-edge-dan-windows-10-sebagai-targetnya/60%Monthly2015-11-23 07:46
https://winpoin.com/microsoft-merilis-appcomparison-untuk-menemukan-alternatif-apps-android-favorit-kamu-di-windows-phone/60%Monthly2015-11-23 06:44
https://winpoin.com/acer-jade-primo-ternyata-awalnya-dibuat-untuk-android-sampai-akhirnya-diambil-alih-windows-10-mobile/60%Monthly2015-11-23 04:20
https://winpoin.com/microsoft-mencabut-file-iso-windows-10-november-update-dari-media-creation-tool/60%Monthly2015-11-23 02:55
https://winpoin.com/cara-mematikan-iklan-aplikasi-suggestion-apps-di-start-menu-windows-10/60%Monthly2015-11-21 09:21
https://winpoin.com/here-maps-tidak-support-windows-10-mobile-rtm-dan-official-here-menyarankan-kamu-pake-windows-maps-saja/60%Monthly2015-11-21 04:19
https://winpoin.com/windows-10-mobile-rtm-build-10586-11-dirilis-ke-slow-ring/60%Monthly2015-11-21 02:01
https://winpoin.com/samsung-akan-menantang-windows-10-mobile-dengan-merilis-flagship-berbasis-tizen/60%Monthly2015-11-21 02:11
https://winpoin.com/microsoft-surface-phone-muncul-di-browser-benchmark-akankah-hadir-ke-indonesia/60%Monthly2015-11-20 01:34
https://winpoin.com/ouch-hampir-separuh-pengguna-windows-phone-di-dunia-beralih-ke-android-ios/60%Monthly2015-11-19 11:54
https://winpoin.com/penting-inilah-bugs-dan-perbaikan-yang-ada-di-windows-10-mobile-rtm-build-10586-11/60%Monthly2015-11-19 11:00
https://winpoin.com/ada-cumulative-update-untuk-windows-10-yang-dirilis/60%Monthly2015-11-19 05:27
https://winpoin.com/windows-10-mobile-rtm-build-10586-11-sudah-dirilis-ke-fast-ring/60%Monthly2015-11-19 04:37
https://winpoin.com/pre-order-lumia-950-indonesia-sudah-dibuka-dengan-harga-9-juta-rupiah-gratis-display-dock-foldable-keyboard-tertarik/60%Monthly2015-11-19 00:33
https://winpoin.com/windows-10-mobile-beta-untuk-xiaomi-mi-4-android-dirilis-akhir-bulan-ini/60%Monthly2015-11-18 06:32
https://winpoin.com/lumia-950-sudah-muncul-di-halaman-support-lumia-indonesia/60%Monthly2015-11-18 03:13
https://winpoin.com/facebook-untuk-windows-10-mobile-sudah-final-dan-tidak-lagi-beta/60%Monthly2015-11-18 02:54
https://winpoin.com/penasaran-dengan-windows-10-mobile-kamu-bisa-mencobanya-melalui-emulator-online-ini/60%Monthly2015-11-18 01:38
https://winpoin.com/2-video-panduan-lumia-950-dirilis/60%Monthly2015-11-17 23:37
https://winpoin.com/apple-kami-tidak-akan-membuat-hybrid-karena-bakal-mengacaukan-user-experience/60%Monthly2015-11-17 11:17
https://winpoin.com/pengen-bisa-bikin-web-sendiri-inilah-4-ebook-web-design-mahal-yang-bisa-kamu-dapetin-gratis-hari-ini/60%Monthly2015-11-17 09:48
https://winpoin.com/inilah-kenapa-kamu-masih-belum-mendapatkan-update-mayor-windows-10-dan-cara-mengatasinya/60%Monthly2015-11-17 02:17
https://winpoin.com/3-kejanggalan-windows-10-yang-masih-bisa-kamu-temui-hingga-saat-ini/60%Monthly2015-11-16 14:38
https://winpoin.com/cara-menyimpan-apps-windows-10-di-sd-card-atau-media-penyimpanan-eksternal-lainnya/60%Monthly2015-11-16 08:33
https://winpoin.com/sebutkan-minimal-1-hal-yang-tidak-kamu-sukai-dari-windows-10/60%Monthly2015-11-17 02:45
https://winpoin.com/ini-dia-yang-baru-dari-update-windows-10-a-k-a-threshold-2/60%Monthly2015-11-16 07:26
https://winpoin.com/pengen-bikin-ai-tool-machine-learning-buatan-microsoft-kini-jadi-open-source/60%Monthly2015-11-16 03:56
https://winpoin.com/cara-download-file-iso-windows-10-november-update-paling-legit-via-media-creation-tool-tips-40/60%Monthly2015-11-25 00:38
https://winpoin.com/inilah-browser-paling-populer-diantara-pengguna-windows/60%Monthly2015-11-14 09:43
https://winpoin.com/todoist-app-untuk-windows-10-segera-dirilis-versi-mobile-nya-menyusul/60%Monthly2015-11-14 07:53
https://winpoin.com/microsoft-merilis-hyperlapse-pro-untuk-mac-dengan-harga-dan-fitur-yang-sama-seperti-di-windows/60%Monthly2015-11-14 07:25
https://winpoin.com/smartphone-windows-10-mobile-yang-bisa-dibongkar-pasang-bakal-dirilis-2016/60%Monthly2015-11-14 06:34
https://winpoin.com/hot-project-astoria-untuk-menjalankan-android-apps-di-windows-phone-dibatalkan-inilah-penyebabnya/60%Monthly2015-11-14 04:31
https://winpoin.com/berapa-lama-gangguan-koneksi-internet-terlama-yang-pernah-kamu-alami-dari-isp-tanya/60%Monthly2015-11-14 02:49
https://winpoin.com/microsoft-membuka-program-office-insider-tetapi/60%Monthly2015-11-14 01:08
https://winpoin.com/masih-butuh-beberapa-hari-lagi-sebelum-build-baru-windows-10-mobile-dirilis/60%Monthly2015-11-13 08:06
https://winpoin.com/blackberry-ketagihan-bikin-smartphone-android-inilah-vienna-bb-android-kedua/60%Monthly2015-11-13 05:46
https://winpoin.com/support-google-chrome-untuk-windows-xp-dan-vista-bakal-dihentikan-2016-besok/60%Monthly2015-11-13 05:10
https://winpoin.com/download-ebook-premium-jago-security-windows-10-senilai-340-ribu-gratis/60%Monthly2015-11-13 02:08
https://winpoin.com/hot-update-mayor-windows-10-a-k-a-threshold-2-final-sudah-dirilis/60%Monthly2015-11-12 17:10
https://winpoin.com/progress-report-kaos-windows-insider-sudah-mulai-dikirimkan-via-jne-gelombang-1/60%Monthly2015-11-13 08:08
https://winpoin.com/dengan-tools-ini-kamu-bisa-mengetahui-emosi-siapapun-hanya-melalui-foto/60%Monthly2015-11-12 10:47
https://winpoin.com/emulator-windows-10-mobile-final-dirilis-download-disini/60%Monthly2015-11-12 09:00
https://winpoin.com/inilah-langkah-aman-untuk-update-driver-di-windows/60%Monthly2015-11-10 15:45
https://winpoin.com/windows-10-threshold-2-sudah-bisa-didownload-insider-slow-ring-file-iso-menyusul/60%Monthly2015-11-10 05:13
https://winpoin.com/hot-inikah-jadwal-perilisan-windows-10-mobile-untuk-setiap-seri-lumia/60%Monthly2015-11-10 04:25
https://winpoin.com/lumia-950-dikabarkan-rilis-di-indonesia-sekitar-6-8-desember-2015/60%Monthly2015-11-10 02:59
https://winpoin.com/kayak-gini-loh-windows-hello-di-lumia-950-xl-video/60%Monthly2015-11-09 00:54
https://winpoin.com/sistem-operasi-tizen-langkahi-posisi-blackberry/60%Monthly2015-11-08 09:40
https://winpoin.com/cara-update-lumia-ke-windows-10-mobile-final-beserta-persyaratannya/60%Monthly2015-11-07 07:45
https://winpoin.com/final-semakin-dekat-halaman-update-windows-10-mobile-untuk-lumia-sudah-dirilis/60%Monthly2015-11-07 06:57
https://winpoin.com/3-team-veteran-microsoft-kini-mengembangkan-virtual-reality-di-facebook/60%Monthly2015-11-07 05:40
https://winpoin.com/hacker-security-expert-windows-phone-adalah-os-mobile-yang-paling-susah-dibobol/60%Monthly2015-11-07 05:32
https://winpoin.com/microsoft-mengakuisisi-mobile-data-labs-pengembang-aplikasi-mileage-tracker-populer-di-android-dan-ios/60%Monthly2015-11-06 09:26
https://winpoin.com/microsoft-kembangkan-clip-perangkat-hearable-yang-terintegrasi-dengan-cortana/60%Monthly2015-11-06 09:19
https://winpoin.com/windows-10-threshold-2-preview-dirilis-inilah-bugs-hal-baru-didalamnya/60%Monthly2015-11-05 23:38
https://winpoin.com/browser-apa-yang-kamu-gunakan-saat-ini-polling/60%Monthly2015-11-05 22:57
https://winpoin.com/firefox-42-dirilis-dengan-fitur-andalan-baru-tracking-protection-apa-itu-dan-gimana-cara-menggunakannya/60%Monthly2015-11-05 13:11
https://winpoin.com/muncul-petisi-yang-meminta-storage-onedrive-dikembalikan-seperti-semula/60%Monthly2015-11-05 09:34
https://winpoin.com/windows-store-for-business-siap-dirilis-dan-tersedia-untuk-regional-indonesia/60%Monthly2015-11-05 06:49
https://winpoin.com/microsoft-tengah-berburu-beta-tester-cortana-untuk-ios/60%Monthly2015-11-05 06:32
https://winpoin.com/3-ebook-premium-senilai-337-ribu-yang-bisa-kamu-dapatkan-gratis-hari-ini-terbatas/60%Monthly2015-11-04 11:33
https://winpoin.com/inilah-3-alasan-kenapa-james-bond-nggak-mau-pake-smartphone-android-di-film-terbarunya/60%Monthly2015-11-04 13:38
https://winpoin.com/twitter-mengganti-tombol-favorites-dengan-like-dan-mengupdate-windows-10-apps-nya/60%Monthly2015-11-04 09:18
https://winpoin.com/microsoft-ingkar-janji-dengan-menurunkan-jatah-storage-onedrive-pengguna-marah-kecewa/60%Monthly2015-11-04 08:49
https://winpoin.com/microsoft-office-untuk-android-mendapatkan-update-mayor-apa-yang-baru/60%Monthly2015-11-04 07:46
https://winpoin.com/akhirnya-build-10586-dipilih-sebagai-windows-10-threshold-2-final-untuk-pc-dan-mobile/60%Monthly2015-11-04 05:50
https://winpoin.com/windows-10-build-terakhir-sebelum-threshold-2-final-bakal-dirilis-akhir-pekan-ini/60%Monthly2015-11-04 01:01
https://winpoin.com/apa-tanggapan-kamu-jika-winpoin-merilis-tutorial-berseri-a-k-a-winpoin-academy-untuk-pemula/60%Monthly2015-11-03 14:46
https://winpoin.com/tips-membuat-password-super-kuat-ala-microsoft/60%Monthly2015-11-03 11:11
https://winpoin.com/hasil-polling-inilah-5-versi-microsoft-office-paling-populer-di-indonesia/60%Monthly2015-11-03 10:28
https://winpoin.com/cek-windows-10-mobile-kamu-ada-update-insider-app-yang-dirilis/60%Monthly2015-11-03 09:50
https://winpoin.com/seperti-inilah-hasil-rekaman-video-4k-lumia-950-yang-benar-benar-terlihat-nyata/60%Monthly2015-11-03 07:47
https://winpoin.com/keep-calm-onedrive-mengurangi-free-storage-dari-15gb-menjadi-5gb/60%Monthly2015-11-03 06:07
https://winpoin.com/google-windows-10-hanyalah-windows-xp-jadul-dengan-skin-flat-design/60%Monthly2015-11-03 05:52
https://winpoin.com/update-redstone-bakal-membuat-windows-10-pc-dan-mobile-kamu-semakin-menyatu/60%Monthly2015-11-03 05:13
https://winpoin.com/steve-wozniak-tidak-ada-lagi-sopir-dalam-20-tahun-kedepan-semua-mobil-bakal-autopilot/60%Monthly2015-11-03 04:27
https://winpoin.com/microsoft-permudah-upgrade-windows-10-untuk-pengguna-windows-bajakan/60%Monthly2015-11-02 23:41
https://winpoin.com/microsoft-uji-snapdragon-820-untuk-flagship-baru-di-tahun-2016-surface-phone/60%Monthly2015-11-03 03:53
https://winpoin.com/saingi-ipad-pro-samsung-rilis-tablet-jumbo-galaxy-view/60%Monthly2015-11-02 22:47
https://winpoin.com/update-mayor-windows-10-bakal-dirilis-10-november-selasa-depan/60%Monthly2015-11-02 22:41
https://winpoin.com/bye-bye-uservoice-sekarang-kamu-cuman-bisa-ngirim-feedback-via-windows-feedback-app/60%Monthly2015-11-02 01:50
https://winpoin.com/profit-terus-menurun-samsung-berencana-mem-phk-30-karyawannya/60%Monthly2015-11-02 00:32
https://winpoin.com/app-studio-diupdate-kini-ia-mendukung-store-windows-10/60%Monthly2015-11-01 22:37